Følg forvandlingen af Arresø Skole

En række videoer vil dokumentere byggeprojektet på Arresø Skole. Fra udviklingsfasen til ibrugtagning.
Et af de seks projekter i Skole+ er Arresø Skole (afdeling Magleblik) ved Frederiksværk i Halsnæs Kommune. På 70’er-skolen skal en 2.000 kvadratmeter stor fordelingsgang forvandles til en motions og læringsti. Til glæde for eleverne, men også for lokalsamfundet.

En række små videoer vil løbende dokumentere processen på Arresø Skole. Den første video viser, hvordan lærere, elever, foreninger og arkitekter bliver ind inddraget i den idéfase, som ligger forud for byggeriet.

DIF, Realdania og Lokale og Anlægsfonden står bag projektet og har tilsammen dedikeret 26 millioner kroner til seks byggeprojekter på skoler rundt om i landet. Projekterne skal vise, hvordan indendørs faciliteter på skolerne kan inspirere til motion og bevægelse både i og uden for skoledagen. For både elever og det øvrige lokalsamfund – heriblandt foreningslivet.

Om projektet på Arresø Skole:

Organisation
Halsnæs Kommune, Arresø Skole Magleblik, Kregme Gymnastikforening, Brydeklubben Heros, Halsnæs Idrætsråd. Rådgiver er Nord Arkitekter (Balslev Rådgivende Ingeniører, Mette Rose Eriksen, UCC).

Samlet budget
Cirka 6 millioner kroner. De seks skoler/kommuner bidrager selv med en egenfinansiering på minimum 50 procent.